Latest Blog Posts

Cadillac Sedan DeVille 1967

“Heräteostos” Cadillac tuli haettua Kotkasta helmikuussa 2017. Ensivaikutelmana Caddy oli ihan toimiva kampe joka tuli ajamalla kotipihaan asti. Tästä oli tarkoitus lähteä rakentamaan autoa itselle, mutta tuttu kaveri etsi juurin tämän ikäluokan Cadllaccia itselleen ja päätettiin tehdä tästä auto hänelle.

Continue reading “Cadillac Sedan DeVille 1967”
Sharing is caring

Chevrolet Impala 1964

Aivan täysi romuauto vai oliko ?

1964 Impala on ollut omana haaveena jo teini-iästä lähtien. 80-luvun lapsi eli N.W.A biiseillä oli varmasti osuutta asiaan 🙂

Impala on lähtöisin ilmeisesti Ahvenanmaalta. Se tuli eteen huutokaupassa ja meillä kävi tuuri, kun oma huutomme voitti ja saimme sen asialliseen hintaan.

Mutta mitä paljastui ? Yllätys oli oikeasti todella suuri. Alta löytyi takakylkiä ja takaluukkua lukuun ottamatta kohtuu suorakylkinen ja ehjä auto. Em osatkin olisi olleet korjattavissa, mutta kuitenkin sen verran monta paikkaa olisi tullut että hankittiin uudet kyljet ja luukku AMD valikoimasta.

Tavoitteena oli tehdä tästä hieno käyttöauto, jolla oikeasti viitsii ajaa eikä tätä tarvitse säilyttää´lasipurkissa takanreunalla´.

Continue reading “Chevrolet Impala 1964”

Sharing is caring

Dodge D100 pickup

Dodge D100 pickup vuodelta -70 tuli meille kesän aikana.

Hetken fiilisteltyä auton ulkoista habitusta heräsi ajatus: Tämä pitää saada matalaksi 🙂 Käsi ylös joka yllättyi.

Dodge “oli” varustettu Mopar 318 moottorilla ja loistavalla 3-vaihteisella manuaalilaatikolla. Vaihteet arvotaan rattikarahkan avulla.

Tästä lisää kuvia ja tarinaa pikapikaa, tilaa blogimme (alla subscribe) jolloin saat uusista päivityksistä tiedon sähköpostiisi.

Continue reading “Dodge D100 pickup”

Sharing is caring

Plymouth Satellite 1969

Satelliitti tuli kuin varkain kun vanhan kaverin kanssa alettiin auton vaihtokauppoja hieromaan. Auton yleisilme oli suhteellisen siisti mutta… edellinen omistaja Amerikassa oli tehnyt pakkelilla ja aaltopellillä myynti-fiksiä vähän sinne ja tänne.

Ensimmäinen idea oli että korjataan kaikki mikä näkyy, laitetaan ajokuntoon ja cruisaillaan kesä, mutta sittenhän se lähti tuttuun tapaan lapasesta.

Continue reading “Plymouth Satellite 1969”

Sharing is caring